Vergoeding - Logopedie SamenSpraak

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vergoeding

Praktijkinfo

Vergoeding door zorgverzekeraars

De kosten voor logopedische behandeling worden door de zorgverzekeraar vergoed. U bent verzekerd voor logopedische hulp vanuit het basispakket. De meeste zorgverzekeraars vergoeden behandelingen onbeperkt (mits er een hulpvraag en geldende verwijzing is door een arts).
Eigen Risico:
Voor verzekerden van 18 jaar en ouder geldt in de basisverzekering van 2018 een verplicht eigen risico. 
Het verplichte eigen risico geldt dus ook voor logopedie.

Indien een behandeling niet tijdig afgezegd wordt (24 uur voorafgaand aan de behandeling), wordt het verzuimtarief van € 32,50 toegepast.
Het verzuimtarief wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. U zult dit zelf moeten betalen.


Indien u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waarmee wij een overeenkomst hebben dan brengen wij het tarief dat met uw zorgverzekeraar is overeengekomen in rekening. U kunt in de onderstaande tabel opzoeken wat de vergoede tarieven zijn per behandelsoort.
Elk jaar streven wij ernaar met alle zorgverzekeringen een overeenkomst af te sluiten. Voor 2018 heeft Logopedie SamenSpraak wederom met alle verzekeraars een contract. Wij declareren dan ook de kosten van uw behandeling rechtstreeks aan de zorgverzekeraar.

Opmerking: waar xxx vermeld staat, is er geen vergoeding van deze behandelsoort door de betreffende verzekeraar


Prijslijst Logopedie SamenSpraak voor niet vergoede zorg per 1 januari 2017
 
De prijzen in dit overzicht (klik op deze link) gelden wanneer de praktijk geen overeenkomst heeft afgesloten met uw zorgverzekeraar (denk aan buitenlandse verzekeraars) of als de behandeling buiten de voorwaarden voor vergoeding door uw zorgverzekeraar valt.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu